Ce este o vacanta DIY

Vacanta DIY (Do it yourself), este o vacanta in care iti faci singur toate rezervarile si tot traseul. Presupune sa ‘pierzi’ ore sau zile documentandu-te asupra locatiilor in care urmeaza sa mergi, sa compari preturi sau sa citesti review-uri despre hoteluri sau servicii. Comparativ cu vacantele achizitionate prin agentii de turism, vacantele DIY presupun multa munca din partea ta.

Avantajul acestor vacante este ca vei calatorii mai ieftin decat printr-o agentie. Sigur, vei avea mai multe batai de cap, sau cand vei avea de rezolvat o problema, va trebui sa o faci singur, nu sa te plangi catre o agentie de turism care iti poate rezolva problema.

Merita sa calatoresti in sistem DIY?
Noi spunem ca da. Calatorim astfel tot timpul, nu am avut evenimente neplacute, si ne place sa ne facem noi programul dupa bunul plac. Costurile reduse prin care poti sa-ti construiesti vacante in destinatii exotice sau destinatii noi de calatorie, cat si libertatea pe care o ai de a configura traseul dupa bunul plac, sunt avantajele majore ale unei astfel de vacante.

Website realizat de BlueBird.ro