Ce poti vizita la Targul de Turism 2020

Targul de Turism al Romaniei se desfasoara in aceasta perioada la Romexpo (20-23 februarie 2020), asadar grabiti-va pentru a da o fuga spre ofertele agentiilor de turism expuse aici. Noi am fost in a doua zi de targ si am cules cateva oferte. Chiar daca ne place sa calatorim in regim DIY, nu ratam ocazia de a ne uita si peste ofertele agentiilor de turism. Exista ocazii in care puteti obtine preturi si oferte foarte bune, la preturi mici. In plus, esti mai linistit intr-o astfel de vacanta, pentru ca in cazul in care se intampla ceva cu rezervarea, zborul sau cazarea, agentia se va ocupa de situatie.

Costul de intrare la targ este de 20 ron, iar parcarea este 5 ron / h, cu primele 30 de minute gratuite.

Programul de vizitare (ce a mai ramas din targ):
– Vineri si Sambata: 10:00 – 18:00
– Duminica: 10:00 – 16:00

Veti avea la dispozitie o varietate de oferte, de la oferte pentru circuite, city-break-uri, hoteluri sau vacante individuale.

Exista posibilitatea de a va gasi o vacanta si in Romania, judetele turistice fiind puternic reprezentate, insa am vazut si localitati care sunt reprezentate aici, spre exemplu localitatea Afumati, judetul Ilfov. Habar nu avem ce potential turistic exista pentru aceasta localitate, insa am observat ca standul facea parte dintr-un program cu fonduri europene.

Duceti-va pregatiti si cu bani, unele agentii vor cere banii pe loc pentru o oferta foarte buna.

Succes la vizitat!

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro