Cum vor arata calatoriile si excursiile in 2021?

Anul 2020 a fost un an atipic din punct de vedere al turismului. Din cauza restrictiilor de circulatie, turismul a fost puternic afectat.

Iata-ne in 2021, anul in care a inceput deja vaccinarea impotriva COVID19. Asadar, se vede o lumina la capatul tunelului.

In orice caz, din punct de vedere turistic vom sta mai bine ca in 2020. Se vor ridica anumite restrictii, probabil vom putea circula liberi daca vom avea vaccinul facut, iar perioadele de carantinare vor fi eliminate.

Excursiile in afara Romaniei vor fi la mare cautare, mai ales cele exotice: Asia – intr-o continua crestere de la an la an.

Foarte multi romani au descoperit in 2020 si excursiile cu autorulote, iar vanzarile si inchirierile de autorulote in 2020 au fost in crestere. In 2021 cu siguranta vom vedea mai multi turisti care vor explora Europa in astfel de autorulote. Costurile de achizitie sunt accesibile (o autorulota noua, cu toate dotarile necesare, porneste de la aprox 32.000 euro).

Cu siguranta, anul 2021 va fi un an in care multa lume va fi in continuare sceptica cu privire la calatorii, insa pentru impatimitii de calatorii va fi o perioada asteptata cu nerabdare pentru a reincepe sa calatoreasca.

Suntem curiosi cum vor fi preturile in 2021: preturi atractive cu discounturi sau preturi mari, pentru ca proprietarii sa ‘recupereze’ gaurile din 2020?

In cazul in care va decideti ca sa calatoriti in acest an, va dorim calatorii sigure si experiente memorabile.

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro