De ce varianta de tip Big-Bus este avantajoasa pentru a vedea un oras nou?

De fiecare data cand vizitati un oras nou, probabil va intrebati ce e de vizitat sau de facut in orasul respectiv. Va documentati, cititi, analizati, comparati, iar in final realizati un traseu sau o lista de obiective pe care sa le bifati. Exista si o varianta mai simpla totusi, pentru a explora un oras nou.

Noi preferam o varianta usor mai comoda, aceea de a cumpara un bilet la un autobuz de tipul Big-Bus. In functie de marimea oraselor, exista diferite firme care ofera acest serviciu, preturile fiind destul de asemanatoare. Big Bus sau City Sightseeing sunt cele mai mari companii care ofera astfel de servicii, in toata lumea.

Avantajul achizitiei unui astfel de bilet este ca acest autobuz te va transporta la punctele importante sau de interes din orasul respectiv. Deasemenea, in functie de pachetul achizitionat, veti avea intrari sau reduceri la diferite obiective turistice de pe traseu. Deasemenea, puteti avea si alte servicii de transport incluse in pret, spre exemplu un Dubai veti avea inclus si transportul cu barca pe Dubai Creek. In Bucuresti pe de alta parte, nu aveti inclus in bilet nimic altceva, insa si pretul este foarte ieftin, comparativ cu alte orase mai dezvoltate turistic. Deasemenea, cu cat orasul este mai dezvoltat turistic sau mai intins, veti avea la dispozitie mai multe linii, sau trasee de noapte.

Preturile variaza de la oras la oras, in functie de paleta de oferte turistice. In orice caz, veti lua o decizie buna daca doriti sa explorati sau sa cunoasteti un oras nou de la bordul unui autobuz turistic.

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro