Despre Vagabonds.ro

Siteul Vagabonds.ro a pornit dintr-o joaca, dar totodata si dintr-o dorinta de a face recenzii pentru locurile pe care le-am vizitat.

Monica si Ciprian – Vagabonds.ro

Suntem Monica si Ciprian, ne place sa calatorim peste tot in lume, iar inainte de a vizita orice loc, cautam pe internet impresii si pareri. Calatorim in regim DIY (Do it yourself), iar asta ne face sa avem parte de fel de fel de experiente in calatoriile noastre. Am calatorit in peste 36 de tari, iar acesta este doar inceputul.

Pentru ca foarte multe bloguri aduc pareri subiective cu privire la locatiile vizitate, ne-am gandit sa fim obiectivi in descrierile noastre. In plus, ne va face placere ca peste ani sa rascolim blog-ul acesta si sa ne aducem aminte cu drag de vacantele pe care le-am avut.

Suntem momentan la inceput de drum, avem rabdare sa construim blogul acesta de la zero, chiar daca calatorim de foarte mult timp impreuna sau separat, ne este greu acum sa ne aducem aminte cu exactitate toate sfaturile de calatorie utile pentru fiecare destinatie. Asadar, cu timpul vom reusi sa adaugam continut din ce in ce mai mult pe acest blog de travel. Nu avem pretentia de a fi bloggeri de travel, dorim doar sa ajutam prin sfaturile noastre, calatorii care doresc sa viziteze locurile pe care le-am vizitat si noi. Intr-o multitudine de optiuni de bloguri de travel, daca sfaturile noastre de calatorie va vor ajuta, noi vom fi multumiti. Bucurati-va de excursii si de timp frumos petrecut impreuna.

In cazul in care pe acest blog veti gasi materiale publicitare, inseamna ca aceste materiale sunt agreate si suntem deacord cu ele. Nu vom accepta sa facem publicitate catre servicii sau produse cu care nu rezonam din niciun punct de vedere sau in care nu credem.

Va multumim pentru ca ne cititi si ne sustineti. Speram ca sfaturile noastre sau parerile noastre cu privire la locurile pe care le-am vizitat, sa va fie utile.

Website realizat de BlueBird.ro