Idee de a economisi bani pentru vacanta dorita

Visezi la o destinatie ideala de vacanta insa nu stii cum sa strangi bani? Hai sa iti dam repede un pont interesat de a economisii banutii pentru o vacanta mult-visata.

Noi am ales sa cumparam o ‘pusculita’ in care sa punem periodic bani pentru o excursie. Spre exemplu, anul acesta ne-am propus ca pana in septembrie sa strangem bani in aceasta pusculita, pentru excursia pe care o vom face cu ocazia implinirii a patru ani de la nunta. Unde vom merge? In functie de buget, iar asta va fi o surpriza in momentul in care vom deschide pusculita pentru a vedea ce buget vom avea la dispozitie. Acest motiv ne face sa punem periodic bani acolo, pentru a avea un buget cat mai mare pentru aceasta vacanta.

Ca sa nu fie tentanti banii din pusculita pana la deschiderea ei, cumparati o pusculita pe care trebuie sa o spargeti sau sa o taiati pentru a avea acces la bani. Daca accesul va fi usor de facut, banii vor fi foarte tentanti in situatii in care poate cheltuiala respectiva nu reprezinta o prioritate. Cu cat veti avea acces mai greu la bani, cu atat veti reusi in scopul de a economisii banii respectivi pentru vacanta.

Succes la economisit banuti pentru vacanta!

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro