LOVE IS IN THE AIR: 2 bilete la pret de 1 cu Blue Air

Incepem ziua cu o veste frumoasa: Blue Air desfasoara campania Dragostea iti da aripi/Love is in the air, oferind clientilor sai 2 bilete la pret de 1 in perioada 9-11 februarie 2021. Cu oferta LOVE IS IN THE AIR, toti indragostitii de calatorii care se pregatesc sa sarbatoreasca Ziua Indragostitilor au la indemana cel mai frumos cadou pentru persoana iubita si pot explora in doi toate destinatiile pe care le iubesc.

Pe parcursul desfasurarii campaniei, clientii Blue Air se bucura de oferta 2 la pret de 1, la fiecare bilet de avion achizitionat primind inca un bilet gratuit. In plus, pasagerii se bucura de flexibilitate, oferta incluzand posibilitatea modificarii datelor de zbor, in cazul in care intervin schimbari neprevazute ale planurilor de calatorie.

Oferta este valabila intre 9-11 februarie 2021, pentru toate zborurile cu date de calatorie pana la 30 iunie 2021. Toate rezervarile includ optiunea de modificare a datelor de zbor o data, fara achitarea taxei de schimbare a datelor de calatorie.

Calatorii cat mai placute 🙂

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro