Pastreaza amintirile si offline: album foto tiparit (sau idei de cadouri)

Dupa fiecare vacanta, ne-am facut un obicei de a ne tipari un album cu pozele pe care le-am facut in acea vacanta. Chiar daca traim intr-o societate digitalizata, intr-o lume a Instagramului si a Facebookului, preferam totusi ca anumite amintiri sa le si tiparim. Poate intr-o zi va pica internetul si in loc sa ne plictisim, vom rasfoi cu drag albumele foto din excursii.

Catalog panoramic cu hartie lucioasa si coperta moale

Noi folosim un serviciu complet de la Cewe, insa puteti, daca aveti timp si chef, sa va faceti de la zero absolut tot procesul: layout, design coperta, tiparire. Probabil veti iesi mai ieftin, insa veti alerga mai mult si veti aloca mai mult timp pentru realizarea unui album foto tiparit. Cu Cewe este foarte simplu sa realizezi un album foto dintr-o calatorie, noi alocam aproximativ 30 de minute pentru asezarea in pagina si selectarea fotografiilor. Mergem pe acelasi design aproximativ la toate calatoriile. Comanda se proceseaza foarte simplu, coletul ne vine acasa si suntem foarte multumiti de calitate.

Optiunea ‘standard’ pentru noi este: Catalog panoramic cu hartie lucioasa, coperta moale, 24 pagini. Pentru noi este suficienta o astfel de varianta, iar asezarea in pagina o personalizam in functie de numarul de poze. Trecem si numele locurilor pe care le-am vizitat, pentru ca am observat ca in timp, uitam numele locatiilor. Costul / catalog este de aproximativ 100 ron, cu tot cu transport.

Timpul de executie: cei de la Cewe incep lucrul albumului (conform tracking) la 2-3 zile dupa plasarea comenzii. In final, ajung la noi cam in 7-8 zile de la plasarea comenzii. Asadar, tineti cont de asta in cazul in care vreti sa faceti cadou de aniversare pentru cineva, sa nu ratati ziua de nastere.

Va recomandam cu drag sa va faceti albume foto din calatorii, fie ca alegeti o solutie completa, fie ca alegeti sa va confectionati singuri un astfel de album.

O vacanta reusita este acea vacanta despre care iti poti aduce aminte cu drag in viitor despre ea.

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro