Recomandare restaurant: Gulf Restaurant – Eilat, Israel

Sa gasesti un restaurant cu o mancare intradevar buna, poate sa fie o adevarata provocare de multe ori. Noi am gasit in Eilat, un restaurant cu adevarat bun, pe care vi-l recomandam cu mare drag: Gulf Restaurant, aflat pe Tarshish St 1.

Restaurantul e aflat pe faleza din Eilat, in zona din care pleaca vapoarele cu turisti in diverse croaziere, sau pe scurt, in zona golfului, de unde si numele restaurantului.

Ce puteti manca aici?
Veti avea la dispozitie un meniu foarte bogat cu multe mancaruri traditionale. Noi am incercat Jerusalem Mixed Grill, care a fost foarte delicios, iar portia a fost uriasa.

Jerusalem Mixed Grill

Kebabul arata putin diferit fata de ce te-ai astepta probabil sa vezi la un kebab:

Kebab

Veti primi din partea casei mai multe tipuri de salate si paine traditionala.

Mancarea este gustoasa, drept dovada ca si restaurantul la orele cinei era plin de turisti, spre deosebire de alte locatii care aveau mesele goale sau 2-3 cupluri de turisti rataciti.

Preturile sunt pe masura statiunii: o cina in doua persoane va ajunge la 160-170 nis, insa comparativ cu alte preturi pe care le aveti la dispozitie pentru alte variante de a manca, diferenta e destul de mica, pentru ca in Eilat totul este scump la mancare (o shaorma ieftina incepe de la 40 nis, iar portia este una mica).

Restaurantul nu are un view catre mare sau golf, insa compenseaza din plin gustul mancarii.

La final, verificati nota de plata, noi am avut ‘sansa’ de a primi o alta nota de plata, mult mai mare, insa au corectat destul de repede situatia cu ce trebuia sa platim in mod normal.

Daca vreti sa mancati bine in Eilat mancare traditionala, cautati Gulf Restaurant.

Notele VAGABONDS pentru Gulf Restaurant:
– Localizare: 8/10
– Mancare: 10/10
– Servire: 7/10
– Timp de asteptare: 8/10

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro