Recomandare restaurant: Nor Sky Casual Restaurant – Bucuresti

Vagabonds, in cele ce urmeaza va vom recomanda un restaurant inedit din punct de vedere al localizarii: la etajul 36 al Sky Tower din zona de nord a Bucurestiului: Nor Sky Casual Restaurant.

Aflat la 136 metri deasupra solului, Nor Sky Casual este (momentan) restaurantul aflat la cea mai mare inaltime din Bucuresti.

Pentru a va bucura de o masa la inaltime, este necesara o rezervare in prealabil, prin intermediul aplicatiei Restograf. Puteti deasemenea sa rezervati si telefonic (0310 056 056). Pentru ca experienta sa fie completa, rezervati o masa in randul 1, astfel incat sa fiti pozitionati chiar la geam. Randul 2 si 3 nu se bucura de acelasi view direct, insa compenseaza cu niste canapele confortabile.

O data ajunsi la Sky Tower, veti fi intampinati la intrare de catre un reprezentat NOR, care va va conduce spre lifturile dedicate pentru restaurant. In cateva secunde veti ajunge la etajul 36 unde veti fi condusi catre masa rezervata. Din punct de vedere al ospitalitatii personalului si al servirii, totul este la inaltime.

Cat priveste meniul si mancarea, va putem spune ca parerile sunt impartite. Inainte de a merge la NOR, ne-am documentat cu privire la mancare, si am citit destul de multe review-uri care spuneau ca mancarea nu se ridica la nivelul asteptarilor. Sigur, NOR nu are stele Michelin, insa NOR compenseaza din plin cu o priveliste pe care nu o regasesti in alta parte din Bucuresti. Asta daca nimeriti o vreme buna. Daca insa nimeriti vreme nefavorabila, va veti bucura de experienta de a lua masa printre nori. Daca ar fi sa facem o recomandare aici, ar fi bine totusi sa tineti cont si de vreme in cazul in care va faceti rezervare. Deasemenea, ‘bataia’ cea mai mare pe rezervari este la apus, cand privelistea e superba.

Preturile la NOR sunt direct proportionale cu locatia. Ce am observat interesant, este ca la nota de plata, este sugerat si bacsisul catre ospatari, calculat si in procente in functie de cum a fost experienta, dar si direct costul din nota de plata.

In concluzie, daca doriti sa aveti o experienta inedita in Bucuresti, incercati NOR si veti fi la inaltime, si la propriu si la figurat.

Notele VAGABONDS pentru Nor Sky Casual Restaurant:
– Localizare: 10/10
– Mancare: 8/10
– Servire: 10/10
– Timp de asteptare: 9/10

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro