Review cazare: Aonang Glory Resort – Thailanda

Excursia noastra in Thailanda a culminat cu un zbor catre Krabi, unde ne-am cazat la Aonang Glory Resort. Am aterizat in Krabi de unde am luat un autobuz pana la Ao Nang, unde am ‘aterizat’ in mijlocul orasului. De acolo a trebuit sa luam un tuk-tuk, insa localnicii nu cunosteau foarte bine noua locatie de cazare deoarece era deschisa de scurt timp. Dupa ce am schimbat 3 tuk-tuk-uri care fie ne duceau in locatii gresite, fie ne ‘abandonau’ la un moment dat, am reusit intr-un final sa gasim locatia. Pozitionarea acestui resort nu este extraordinara. Locatia este departe de agitatia orasului, chiar intre casele saracacioase ale localnicilor.

Singurul dezavantaj major al locatiei este transportul din resort pana spre oras. Foarte putine tuk-tuk-uri trec prin zona respectiva, iar drumul pe jos pana la plaja, nu este recomandat.

Noi am ajuns in acest resort la scurt timp dupa deschidere, totul fiind nou si foarte ingrijit. De la receptie am achizitionat si un tur pe insula Phi Phi, care a meritat toti banii. Locatia dispune si de o piscina interioara mica, insa am preferat sa mergem la plaja sau in excursie.

La plecarea din resort, am inchiriat o masina care sa ne duca la aeroport, mai ales ca plecarea am avut-o dimineata devreme, cand probabil nu am fi avut alte variante de transport mai bune la dispozitie.

Notele VAGABONDS pentru Aonang Glory Resort:
– Localizare: 2/10
– Mancare: –
– Conditii de cazare: 7/10
– Curatenie: 8/10

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro