Review cazare: Castle Inn, Varsovia – Polonia

Pentru excursia din Varsovia ne-am cazat la Castle Inn, un hotel tip boutique aflat chiar in centrul istoric al Varsoviei, langa Castelul Regal. Hotelul se afla in interiorul cetatii vechi a orasului, intr-o zona istorica deosebita.

Pozitionarea hotelului si accesul usor catre obiectivele turistice aflate in zona de interes a orasului, fac ca acest hotel sa fie unul ideal pentru cei care doresc sa exploreze Varsovia. Obiectivele turistice se afla la distante mici, spre exemplu Palatul Culturii si Stiintei se afla la aproximativ 1,8km; Muzeul Rascoalei din Varsovia la aproximativ 2,8km, Palatul Prezidential la 500m. Distantele se pot parcurge pe jos, insa si cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, in apropierea hotelului fiind statia Plac Zamkowy care leaga foarte bine alte zone ale orasului. Drumul pana la aeroport este de aproximativ 40 de minute.

Camerele sunt diferit decorate, fiecare avand o anumita tema

Fiecare camera este decorata diferit, intr-un stil original, avand cate o tema gandita de artisti din Varsovia.

Hotelul ofera in camere ceai si apa gratuit, seif, articole de igiena, plasma si internet (Download: 19Mbps; Upload: 1Mbps). Deasemenea, micul dejun este oferit in locatie, noi nu l-am incercat, preferand sa luam micul dejun la restaurantele din apropiere.

In apropiere exista si cateva supermarketuri cu preturi bune pentru cumparaturi, restaurante pentru a lua pranzul sau cina.

Receptia hotelului este non-stop, un avantaj pentru romani, intrucat Wizzair are zbor seara din Romania, si aterizeaza in Varsovia aproape de miezul noptii.

Notele VAGABONDS pentru Castle Inn, Varsovia:
– Localizare: 10/10
– Mancare: –
– Conditii de cazare: 8/10
– Curatenie: 9/10

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro