Review cazare: Complex La Turnuri – Vila Economat, Sinaia

Din ciclul “Cazari inedite” va recomandam o cazare cu totul speciala in Sinaia: Vila Economat. Cum ar fi sa poti privi Castelul Peles indelung, dintr-o camera de hotel, sau sa te trezesti dimineata cu privirea catre faimosul castel?

Situat pe domeniul regal, cu vedere directa spre Castelul Peles, Vila Economat se afla in fosta cladire a Corpului de Garda al Castelului Peles. Se afla in imediata apropiere a Castelului Pelisor, la parterul vilei aflandu-se si un restaurant si terasa cu vedere catre Castelul Peles. Daca aveti de gand sa petreceti cateva zile in Sinaia, sau de ce nu, doar o mica evadare de o zi la Sinaia, va recomandam aceasta cazare.

Camerele sunt mobilate in stilul clasic, pastrand elemente vechi, trimitandu-te parca in trecut, alaturi de familia regala. Sigur, nu vei intalni arhitectura din Castelul Peles, insa vei auzi scartaitul scarilor atunci cand vei urca la etaj, exact ca in Castelul Peles. Geamurile sunt mici, intrand putina lumina in camera.

Micul dejun nu a excelat, iar servirea lui a fost facuta pe terasa din spatele vilei, asadar nu va asteptati sa mancati cu vedere spre Castelul Peles. Noi am fost la mijlocul lunii septembrie, vremea a fost deosebita, destul de cald in timpul zilei. Dupa micul dejun am vizitat Castelul Pelisor, insa va recomandam sa vizitati intai Castelul Peles, cat mai de dimineata, pentru ca ulterior se va aglomera destul de tare. In timp ce luam micul dejun, ajungeau autocare intregi de turisti, iar cand am terminat noi de mancat, coada era destul de lunga pentru Castelul Peles. La Pelisor insa, nu se ingramadea nimeni.

Noaptea, Castelul Peles este iluminat, facand astfel ca peisajul pe timpul noptii sa fie superb.

Vila are parcare gratuita pentru clientii sai, este suficient doar la bariera de jos din sensul giratoriu din oras sa spuneti ca aveti cazare la Vila Economat, iar portarul de acolo va va lasa sa treceti.

Un ultim amanunt important: rezervati-va din timp camera la aceasta vila, mai ales daca doriti sa va cazati in weekend. Disponibilitatea e destul de scauzata, din cauza faptului ca nu sunt multe camere la aceasta cazare.

Notele VAGABONDS pentru Vila Economat:
– Localizare: 10/10
– Mancare: 7/10
– Conditii de cazare: 9/10
– Curatenie: 9/10

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro