Review cazare: Sultan Home – Petra

Petra este o destinatie turistica pe care nu aveti voie sa o ratati daca ajungeti in Iordania. Una din cele 7 minuni ale lumii moderne, Petra te va fascina cu siguranta. In cazul in care doresti sa vizitezi Petra mai multe zile, poti sa iti cauti cazare in orasul Wadi Musa. Noi va recomandam Sultan Home, o cazare intr-un apartament foarte primitor al unui localnic – Mohamed.

Este localizat la aproximativ 2 km de Petra Visitor Center (pentru intrarea in Petra). In zona veti gasi supermarketuri sau restaurante bune. Daca veti veni cu masina, veti avea si parcare gratuita in zona.

Accesul in apartament se face direct din curte, nu va veti intersecta cu alte persoane, asa cum am crezut in prima faza. Exista 3 apartamente alaturate pe care Mohamed le inchirieaza, fiecare cu acces separat direct din curte.

Afacerea este deschisa recent, asadar totul este nou si bine pus la punct. In camera in care noi am stat am avut si o bucatarie mica, insa am preferat sa mancam in oras. Deasemenea, gazda va pune la dispozitie contra-cost si cina (pentru 9 dinari). Aproximativ la acelasi cost am mancat la un restaurant foarte bun in centrul Wadi Musa.

Ca si facilitati, Sultan Home va pune la dispozitie internet gratuit, TV, frigider si bucatarie.

Notele VAGABONDS pentru Sultan Home:
– Localizare: 8/10
– Mancare: –
– Conditii de cazare: 8/10
– Curatenie: 9/10
– Personal: 9/10

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro