Review cazare: Sunscape Splash Montego Bay Resort and Spa – Jamaica

Excursia din Jamaica a fost o oaza de relaxare totala pret de 12 zile cat am stat acolo. Sunscape Splash Montego Bay Resort and Spa ne-a fost ‘casa’ pentru toata perioada petrecuta in aceasta minunata tara. Un resort aflat pe plaja, alcatuit din doua cladiri mari, un ansamblu de casute, sase restaurante, piscine, locuri de joaca, cat si un parc de distractii acvatic, fac din acest resort locul perfect pentru a te relaxa.

Resortul este gandit in asa fel incat sa nu mai ai nevoie de nimic altceva din afara lui. De la mici gustari intre mese, pana la mese imbelsugate in timpul zilei, gustari pe timpul noptii si bautura non-stop, resortul este optiunea ideala pentru a te relaxa complet si de a uita de probleme.

Internetul in locatie nu este grozav, insa suficient pentru a verifica mailuri sau a posta pe retele sociale. Resortul este localizat intr-o zona turistica, cu toate acestea accesul in aceasta zona se face cu masini private sau taxi, neexistand optiunea de transport public. Sigur, si costurile cu taxiul vor fi pe masura, jamaicanii profita de pe urma turistilor, insa asta e o practica des intalnita peste tot.

Recomandam totusi ca sa iesiti si din resort, Montego Bay este un oras caruia merita sa-i luati pulsul. Oamenii traiesc in saracie, veti fi socati sa vedeti luxul resortului, comparativ cu modul de viata al localnicilor. Deasemenea, o atractie recomandata de localnici este Dunn’s River Falls, o experienta care nu trebuie ratata in vizita din Jamaica.

Revenind la cazare, camerele, balconul si baia sunt foarte spatioase. Curatenia se face zilnic si se face bine.

Despre mancare putem scrie doar de bine aici. Mancarea a fost din belsug, foarte variata si foarte gustoasa. Serile sunt presarate si cu momente artistice live, sau sunt seri tematice. Asadar, timpul alocat cinei poate ajunge la cateva ore, insa nu veti simti cum trece timpul. Proprietarii resortului au grija ca pe perioada vacantei, programul sa nu se repete. Aici am descoperit prima data bautura Ginger Ale, in momentul respectiv in Romania nu exista, insa acum, spre bucuria noastra, exista in destul de multe supermarketuri.

Apa din piscine este curata, iar plaja este ingrijita. Apa insa din mare, in perioada in care am fost noi, era plina de alge.

Desi Jamaica nu este o destinatie care sa aiba multe obiective de vizitat, e o varianta ideala pentru un concediu reusit de relaxare.

Notele VAGABONDS pentru Sunscape Splash Montego Bay Resort and Spa:
– Localizare: 9/10
– Mancare: 10/10
– Conditii de cazare: 9/10
– Curatenie: 10/10

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro