Review cazare: The Charles Stewart Guesthouse, Dublin – Irlanda

Pentru vacanta din Dublin am ales o cazare aflata foarte central: The Charles Stewart Guesthouse. Avantajul acestei locatii este si ca se afla chiar in dreptul statiilor cu legatura spre aeroportul din Dublin, dar si aproape de statiile de Hop-On/Hop-Off ale DoDublin Bus Tours (sau a celorlalte companii de transport turisti)

Pozitionat chiar in centrul orasului, vei putea ajunge usor in orice punct de atractie al orasului. In zona vei gasi si supermarketuri, pub-uri, restaurante.

The Charles Stewart Guesthouse ofera si varianta cu mic dejun, noi ne-am decis in urma review-urilor de pe Booking sa nu achizitionam si pachetul de mic dejun, preferand sa mancam in oras, asadar spuneti-ne cum a fost micul dejun in cazul in care ati mancat aici.

Rezervarea noastra nu a corespuns cu ceea ce am primit la fata locului: in pozele de pe Booking era o camera foarte spatioasa, cu geam mare; am primit o camera destul de mica si inghesuita, iar geamul era pozitionat sus (destul de ciudata pozitionarea, parca am fi fost la mansarda; insa eram la etajul 1 din 2. A doua zi, fata de la receptie care era romanca, ne-a facut upgrade la camera care trebuia sa o avem de la bun inceput. Din acest punct de vedere, personalul hotelului este foarte primitor, in plus ne-au ajutat cu orice am avut nevoie.

Ca si facilitati, in camera veti avea WiFi gratuit bun, o plasma mica, articole de igiena, fier de calcat si uscator de par.

Cu exceptia faptului ca ni s-a dat o alta camera fata de ce am rezervat noi, cazarea a fost o alegere buna pentru Dublin.

Notele VAGABONDS pentru The Charles Stewart Guesthouse, Dublin:
– Localizare: 10/10
– Mancare: –
– Conditii de cazare: 2/10 (nu ni s-a oferit camera pe care am rezervat-o, daca ni s-ar fi oferit de la bun inceput camera la care ni s-a facut upgrade, scorul ar fi fost de 7/10)
– Curatenie: 9/10

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro