Review hotel: Emirates Concorde Hotel & Apartments – Dubai

Daca aveti de gand sa ajungeti in Dubai si cautati o cazare fara prea mari pretentii, va recomandam hotelul Emirates Concorde Hotel & Apartments. Situat in zona veche a orasului, langa Dubai Creek, Emirates Concorde Hotel & Apartaments se afla la distanta foarte scurta de Aeroportul International Dubai (aprox 7 km). Legatura dintre aeroport si hotel se poate face cu metroul, fiind doar la cateva statii distanta de aeroport. La plecare, hotelul va pune la dispozitie gratuit transferul catre aeroport. Calatoria cu metroul este foarte buna ca varianta pentru Dubai, asadar cand ajungeti in aeroportul din Dubai, cumparati-va o cartela de metrou pe care va puteti incarca credit. Hotelul se afla aproape de statia de metrou Al Rigga, la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Legatura cu centrul orasului se poate face tot prin metrou, la o distanta de 20 de minute se afla Dubai Mall si Burj al Khalifa. Tot in apropierea hotelului se afla Deira City Centre Mall si Al Ghurair Mall. Pentru o plimbare de seara, va recomandam Deira City Centerl Mall.

Camerele sunt decente, nu exceleaza cu nimic, echivalentul a unui hotel de 3 sau 4 stele din Romania. Salveaza insa priveslistea pe care o poti avea spre Burj al Khalifa, insa putine camere au aceasta priveliste.

Mancarea nu exceleaza nici ea, veti avea insa la dispozitie o varietate de mancaruri la micul dejun.

Hotelul dispune si de o piscina pe acoperis, pe care ne-am multumit doar sa o vizitam, nu sa o si incercam. Cu toate ca veti fi pe acoperis, nu veti avea view catre ceva, pentru ca zidurile sunt destul de inalte.

Pentru vizita in Dubai, noi am ales varianta de city-bus, prin City Sightseeing Dubai, acesta avand o statie de pick-up la 5 minute de mers pe jos fata de hotel. Va recomandam totodata si varianta de city-bus, veti ajunge astfel sa vedeti toate zonele importante din Dubai, iar daca veti lua pachetul cu mai multe zile, veti beneficia de diferite servicii incluse in pachet (vizita in acvariul din Dubai, vizita la Miracle Garden, acces pe Burj al Khalifa sau vizita pe Insula Palmier).

Notele VAGABONDS pentru Emirates Concorde Hotel & Apartaments:
– Localizare: 8/10
– Mancare: 7/10
– Conditii de cazare: 7/10
– Curatenie: 5/10

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro