TOP 10 obiective de vizitat in Dubai

Dubai este un oras in care vei auzi la tot pasul “cea mai” sau “cel mai”. Iata cateva obiective pe care le-am vizitat si pe care le recomandam sa le vizitati in calatoria voastra in Dubai:

  • Burj Khalifa – At the Top – Momentan cea mai inalta cladire din lume cu 829 m. Vei avea o panorama deosebita asupra intregii zone. De recomandat sa urci pe Burj Khalifa dupa-masa spre seara, cand vei putea vedea si apusul soarelui, dar si intreaga zona luminata. Accesul in Burj Khalifa se face prin Dubai Mall.
Burj Khalifa vazut seara, inainte de spectacolul de la Fantana Dubai
  • Fantana din Dubai – Aflata la baza Burj Khalifa, chiar la iesirile din spate ale Dubai Mall, seara vei avea parte de un spectacol deosebit al acestor fantani. Ar fi bine sa ajungi cu cel putin 15 minute inainte de fiecare spectacol, pentru a avea o priveliste cat mai buna asupra fantanilor. Cu cateva minute inainte de inceperea show-ului de lumini si apa, zona se aglomereaza foarte tare.
  • Palm Jumeirah – Cunoscuta insula artificiala din Dubai, merita vizitata pentru ca te va soca ce au putut construi oamenii in mijlocul marii. Faptul ca vei intalni o groaza de constructii, hoteluri, sosele sau chiar tuneluri sub ‘pamant’ in mijlocul apei, te va uimi din prima clipa.
  • Desertul din Dubai – Merita sa achizitionezi un pachet de Desert Safari, pentru a explora dunele din desert. Vei avea parte de o calatorie palpitanta pe dune, in functie de soferul pe care il vei avea aceasta calatorie va fi mai mult sau mai putin periculoasa, iar la final, vei manca pe saturate si te vei bucura de spectacolele puse la dispozitie de organizatori in mijlocul desertului.
  • Miracle Garden – o gradina in mijlocul desertului? Wow! Nu iti vei crede ochilor cand vei vedea o multime de flori construite in diferite forme. Probabil cel mai interesant ‘obiectiv’ din flori este un avion de mari dimensiuni, construit in intregime din flori. Si toate astea in mijlocul desertului.
Miracle Garden, o gradina amenajata in mijlocul desertului
  • Global Village – Un parc de distractii imens, dar si diferite zone de mancare sau shopping, reunite in Global Village, un concept pe care merita sa-l vizitezi pret de cateva ore.
  • Dubai Mall Aquarium – Acvariul imens si gradinta zoologica din Dubai Mall trebuie sa fie pe lista de vizitare din Dubai. Vei avea ocazia sa vezi foarte multe specii de animale, pesti, rechini, crocodili, pinguini si cate si mai cate.
  • Dubai Museum – Daca iti place istoria si esti curios despre cum era inainte de tot luxul pe care-l gasesti in Dubai, fa o oprire de 2 ore la Dubai Museum.
  • Burj al Arab – desi este un hotel construit in 1999, o emblema a Dubaiului, Burj al Arab este singurul hotel de 7 stele din lume. Langa hotel exista o plaja amenajata publica, unde poti face plaja la cativa pasi de faimosul hotel.
  • Dubai Mall – cel mai mare mall din lume, cu preturi foarte accesibile, merita o vizita dar si o sesiune de shopping.

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro