Unde veti calatori prima data, dupa ce vom reveni la normal?

Si nu ne referim imediat dupa 15 mai, momentul in care se ridica anumite restrictii in tara noastra, ci dupa ce la nivel global lucrurile se vor indrepta. Probabil dupa 2021.

Pe noi, inceputul pandemiei ne-a prins in Polonia. Din acest motiv nici nu am apucat sa scriem foarte multe despre aceasta tara, insa ne-am bucurat de capitala Varsovia, fiind libera si usor de circulat in perioada respectiva. Cu o multime de obiective inchise, am hoinarit pe strazile Varsoviei si ne-am bucurat de mancare delicioasa. La doar cateva zile dupa ce ne-am intors in Romania, au inceput restrictiile severe in toata lumea. Totodata, inceputul acestei pandemii ne-a facut sa inchidem si Experiment 2020, iar dupa cum evolueaza lucrurile, probabil acest experiment il vom relua in 2022.

Cum va arata urmatoarea perioada in ceea ce priveste turismul? Nimeni nu stie si nimeni nu poate estima. Probabil, o multime de afaceri care depindeau de turism se vor inchide, hotelurile si spatiile de cazare vor scadea preturile pentru a atrage turisti, biletele de avion se vor ieftini si ele. Oamenii vor fi mai precauti in a face rezervari cu mult timp inainte, vor prefera sa isi faca planuri pe termen lung, dar sa achite in apropierea datei de plecare. Probabil, cei care nu au avut un apetit catre calatorii, vor dori sa inceapa sa viziteze locuri noi.

In orice caz, acest coronavirus a schimbat radical comportamentul turistilor, dar a si pus pe butuci o industrie infloritoare: turismul. Ramanem doar cu speranta ca in curand, vom reincepe sa calatorim liber, vizitand locuri noi si acumuland experiente noi. Asadar, voi unde veti calatori prima data, dupa ce vom reveni la normal?

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro