Varianta de calatorie in Dubai: City Sightseeing + beneficii

Transportul in Dubai este la indemana oricarui turist: o retea buna de metrou, dar si posibilitatea de rent-a-car, te invita parca sa vizitezi Dubaiul. Va prezentam mai jos insa, o varianta foarte buna de a vizita Dubaiul in cazul in care doriti sa vizitati marea majoritate a obiectivelor turistice importante.

In functie de numarul de zile pe care il alocati pentru Dubai, aveti o varianta foarte buna de a vizita obiectivele importante: City Sightseeing Dubai.

Noi am achizitionat pachetul de 3 zile, pentru toate rutele, care a avut deasemenea incluse intrari la diferite obiective: Dubai Museum, Lost Chamers Aquarium, Dubai Mall Aquarium & Zoo, Global Village si Miracle Garden.

Deasemenea, am avut inclusa si o plimbare cu barca pe Dubai Creek, de aproximativ o ora, dar si o plimbare cu vaporul pe The Palm Jumeirah, pe care insa nu am mai facut-o.

Autobuzele supraetajate va pun la dispozitie apa si wi-fi gratuit la bord. Pe site-ul oficial veti putea gasi si diferite pachete Combo, pe care le puteti mixa dupa bunul plac. Noi am reusit sa negociem pachetul de 3 zile, unde operatorul cu care am discutat la un ghiseu City Sightseeing, ne-a oferit cateva atractii in plus fata de pachetul standard. Va recomandam sa faceti acelasi lucru, cel putin noi am reusit sa ii convingem sa ne ofere cateva beneficii in plus.

Reteaua de transport este destul de extinsa, exista 5 rute disponibile pe timp de zi, cat si o tura de noapte, pe care nu trebuie sa o ratati! Noi am avut o statie de urcare in autobuz destul de aproape de hotel. Am reusit asadar sa ne plimbam prin Dubai fara sa mai circulam cu metroul.

Costul pentru pachetul de 3 zile este de aproximativ 400 ron de persoana, insa noi am negociat la 700 ron pentru doua persoane. Tragand linie: cu toate obiectivele vizitate, toate ‘transporturile’ cu metroul pe care le-am fi facut, toate ‘intrarile’ pe care ar fi trebuit sa le platim, am iesit in avantaj achizitionand aceasta optiune.

Lasa un comentariu, intreaba-ne ceva sau spune-ne cum a fost

Website realizat de BlueBird.ro